Blog

Gránát Kő
2020.09.16 15:08

                                                               GRÁNÁT HATÁSAI                                                                               

 

Gránát ásvány A gránát mély, sötétbordó színe a gránátalma gyümölcsének a színére emlékeztet; a neve is innen jött. A görög mitológiában a gránátot gyakran adták egymásnak a szenvedély ajándékaként és megfelelt az örök szerelem szimbólumának. A középkorban a mérgezés elleni óvintézkedések egyik eszköze volt, az urak a boros poharukba dobtak egy gránátkövet, hogy biztosak legyenek, az italuk nem mérgezett. 

Lelki gyógyhatása:

A gránát bizalmat és tartást ad; reményt és bizakodást önt belénk. Az önbizalmunkkal együtt megnő a tenni akarásunk, az energiánk és bátorságunk, így enyhébb depresszió ellen is hatásos. A gránát a második világháború után jött újra divatba, aminek persze jó oka van. A gránát egy olyan kő, amely az energiablokádokkal, a fájdalmas és kellemetlen élményekkel jól elbánik. A gránát használója nem kerülheti el ezeknek a dolgoknak a feltárását és a velük való szembenézést, amely folyamat során a gránát komoly segítség lehet.

Testi gyógyhatás:

A gránát segít a test gyulladásos folyamatainak gyógyulásában, erősíti az immunrendszert és a szívizmot, javítja vérképet. Hatékony segítség reuma, gyulladások, bőrbetegségek ellen.

Hozzárendelt mágikus hatás:

Az ősi időkben a gránátot az utazók használták, mert úgy hitték megvilágítja az éjszakát és megvéd balesetek és rémálmok ellen.

Csillagjegyei: Kos, Ikrek, Oroszlán, Bak, Skorpió, Nyilas

Csakrája: Gyökércsakra

A legtöbb modellünket Szentendrei üzletünkben meg lehet tekinteni, illetve fel lehet próbálni! Kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal

 

 

2020.09.16 14:59

 

Borostyán kő hatásai

 

Webáruház készítés